Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Želite izvedeti več o piškotkih?

Darilni boni

Darilni boni

Darilni bon se proti plačilu pošlje kupcu ali obdarovancu v fizični ali elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko), prodajalec (spletna trgovina EcoSu) pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup preko spletne trgovine EcoSu.


Darilni bon je moč kupiti v spletni trgovini EcoSu. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih Izdelkov. V primeru, da potrebujete darilni bon takoj lahko za pomoč pišete na info@ecosuplenice.com ali nas pokličete na 041 656 744. Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.


Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. Vrednost nakupa mora biti višja od vrednosti bona, razliko mora imetnik bona doplačati.


Kako unovčiti darilni bon?

  • Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico. Navedite naslov za dostavo, izberite način dostave in izberite način plačila.
  • V spletni blagajni v polje Darilni bon vpišite kodo darilnega bona in potrdite tako, da kliknete gumb "uporabi darilni bon". Če želite unovčiti več darilnih bonov, ločite posamezne kode s presledkom ali vejico.
  • Vrednost darilnega bona se vam avtomatsko odšteje od končnega zneska košarice. Ostane še znesek, ki ga je še potrebno poravnati.
  • S klikom na gumb "oddaj naročilo" oddate spletno naročilo.

Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo sočasno uporabo več darilnih bonov in ene kode za popust.