Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Želite izvedeti več o piškotkih?

EcoSu

Prikaži:
Razvrsti po:

MINI DNEVNI VLOŽEK

Dnevni mini vložek je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za vsakdanjo uporabo. Hkrati je alternativa za ž..

4,50€

PLENICA BAMBUSU

Pralna plenica Bambusu je udobna, vpojna, mehka in enostavna za uporabo. Plenica se prilega telesu otroka od rojstva naprej in raste skupaj z otrokom (3,5 kg–15+ kg).Na voljo zapiranje z ježki al..

17,49€

BAMBUSU VSE V ENEM (AIO)

Pralna plenica Bambusu vse v enem (AIO) je plenica, s katero postane previjanje res enostavno. Je nepremočljiva, udobna, vpojna in mehka, sestavljena iz PUL (nepremočljivega) in notranjega bambusovega..

22,49€

DNEVNI VLOŽEK S Novo

DNEVNI VLOŽEK S

Dnevni vložek S je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za vsakdanjo uporabo. Hkrati je alternativa za žens..

4,90€

PRALNI VLOŽEK - M

Pralni vložek M je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za ženske, ki imajo težave z glivičnimi infekcijami..

5,30€

PRALNI VLOŽEK - L

Pralni vložek L je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za ženske, ki imajo težave z glivičnimi infekcijami..

5,70€

BAMBUSU HIBRID Novo

BAMBUSU HIBRID

Pralna plenica Bambusu hibrid je plenica sestavljena iz dveh delov, zunanjega nepremočljivega in notranjega ločenega vpojnega dela. Praktičnost plenice Bambusu hibrid je v tem, da se lahko zunanji nep..

22,49€

PRALNI NOČNI VLOŽEK - XL

Nočni pralni vložek XL je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je zelo vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za ženske, ki imajo težave z glivičnimi infekc..

6,40€

PRSNE BLAZINICE - 1 PAR

Prsne blazinice so narejene iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. So tanke, mehke in vpojne.Na voljo v treh velikostih 10, 12 ali 14 cm.V kompletu 2 kom oz. 1 par.Ne ..

3,20€

KOPALNA PLENICA 3 kg-15 kg Novo

KOPALNA PLENICA 3 kg-15 kg

Kopalna plenica je idealna za kopanje v bazenu ali morju! Izdelana je iz mehkega, elastičnega, koži prijaznega, materiala, ki omogoča otroku brezskrbno gibanje.Plenica se prilega telesu otroka od ro..

14,99€

PREKRIVNE HLAČKE ZA BAMBUSU HIBRID Novo

PREKRIVNE HLAČKE ZA BAMBUSU HIBRID

Prekrivne hlačke za bambusu hibrid so zunanji nepremočljivi del pleničke v katerega lahko vstavimo vložke za bambusu hibrid, maxi vložek ali prefolde.  Praktičnost prekrivnih hlačk je v..

15,99€

KOMPLET VLOŽKOV ZA BAMBUSU HIBRID Novo

KOMPLET VLOŽKOV ZA BAMBUSU HIBRID

Komplet vložkov za plenico Bambusu hibrid je sestavljen iz dveh vložkov. Daljšega oblikovanega vložka in krajšega Maxi vložka. Daljši vložek je sestavljen je iz več plasti bambusovega frotirja. N..

9,49€

MAXI VLOŽEK Novo

MAXI VLOŽEK

MAXI vložek je mehak in zelo vpojen. Uporabimo ga, ko želimo povečati vpojnost pralne plenice. Velikost nočnega maxi vložka je 32x12 cm.Maxi vložek je narejen iz več slojev bambusovega materiala...

4,30€

MAXI STAY DRY VLOŽEK

MAXI vložek je mehak, tanek in zelo vpojen. Uporabimo ga, ko želimo povečati vpojnost pralne plenice. Na eni strani vložka je dodatno našita posebno vpojna stay dry plast. Velikost stay dry maxi ..

5,40€

MINI VLOŽEK

MINI dodatni vložek EcoSu je mehak in zelo vpojen. Uporabimo ga, ko želimo povečati vpojnost pralne plenice EcoSu.Velikost mini vložka EcoSu je 30x10 cm.V kombinaciji z dodatnim MAXI vložkom se vpojno..

2,20€

DOLGI VLOŽEK Novo

DOLGI VLOŽEK

Dolgi vložek je mehak in zelo vpojen. Uporabimo ga, ko želimo povečati vpojnost pralnih plenic.Velikost vložka je 60 x 12 cm.Dolgi je narejen iz več slojev materiala.Primeren je za vse pralne plenice...

4,50€

ROBČKI

Robčki Ecosu iz mehkega bambusovega materiala so primerni za brisanje nosa, lica, rokic, ritke ipd. Robčki so na voljo v treh velikostih: 15 cm x 15 cm, 20 cm x 20 cm in 30 cm x 30 cm.Lahko ..

1,20€

MENJAVA ELASTIK Novo

MENJAVA ELASTIK

Menjava elastik na pralni plenici ob nogicah in v pasu.-          Cena je 5,8 € / plenico za obe elastiki ob nogicah.-      ..

5,80€

MENJAVA JEŽKOV Novo

MENJAVA JEŽKOV

Menjava ježkov na pralni plenici.-          Prišitje novih ježkov na pralno plenico ali prekrivne hlačke.-        ..

6,00€

MENJAVA, NAMESTITEV PRITISKAČEV Novo

MENJAVA, NAMESTITEV PRITISKAČEV

Namestitev pritiskačev, ki ne primejo oz. so odpadli na pralno plenico ali prekrivne hlačke.-          Namestitev manjkajočih oz. uničenih pritiskačev.-..

0,40€