Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Želite izvedeti več o piškotkih?

Načini plačila in izdaje računa

Spletna trgovina EcoSu omogoča naslednje načine plačila (naročnik izbere ob naročilu, kot je opisano v postopku nakupa):

  • z gotovino ob prevzemu (plačilo ob povzetju), ki se poravna pooblaščeni osebi distributerja Pošte Slovenije,
  • z nakazilom na račun ponudnika po predračunu, ki ga samodejno generira spletna trgovina ali jo ponudnik predhodno pošlje kupcu,
  • s Paypalom na račun ponudnika,
  • s plačilnimi kreditnimi karticami, ki jih omogoča sistem PayPal.Ponudnik po dostavi in plačilu naročenih izdelkov kupcu pošlje tudi račun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom. Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila.

Šteje se, da je kupoprodajna pogodba naročilo, ki ga kupec izpolni v spletni trgovini, ali naročilo preko telefona ali naročilo preko e-pošte, v kateri označi predmet nakupa (izdelek), želeno količino, način plačila ter vpiše svoje osebne in kontaktne podatke ter naslov za dostavo. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dostopna na zahtevo kupca (z e-poštnim sporočilom na info@ecosuplenice.com ali klicem na 041 656 744).