Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Želite izvedeti več o piškotkih?

PRALNE PLENICE

PRALNE PLENICE


Prikaži:
Razvrsti po:

PLENICA BAMBUSU

Pralna plenica Bambusu je udobna, vpojna, mehka in enostavna za uporabo. Plenica se prilega telesu otroka od rojstva naprej in raste skupaj z otrokom (3,5 kg–15+ kg).Na voljo zapiranje z ježki al..

17,49€

BAMBUSU VSE V ENEM (AIO)

Pralna plenica Bambusu vse v enem (AIO) je plenica, s katero postane previjanje res enostavno. Je nepremočljiva, udobna, vpojna in mehka, sestavljena iz PUL (nepremočljivega) in notranjega bambusovega..

22,49€

BAMBUSU HIBRID Novo

BAMBUSU HIBRID

Pralna plenica Bambusu hibrid je plenica sestavljena iz dveh delov, zunanjega nepremočljivega in notranjega ločenega vpojnega dela. Praktičnost plenice Bambusu hibrid je v tem, da se lahko zunanji nep..

22,49€

MAKSI BAMBUSU 16 kg-30 kg Novo

MAKSI BAMBUSU 16 kg-30 kg

Plenica Maksi bambusu je primerna za otroke od 16 kg-30 kg. Je nepremočljiva, udobna, vpojna in mehka, sestavljena iz PUL (nepremočljivega) in notranjega bambusovega materiala. Na voljo v treh ra..

31,00€

KOPALNA PLENICA 3 kg-15 kg Novo

KOPALNA PLENICA 3 kg-15 kg

Kopalna plenica je idealna za kopanje v bazenu ali morju! Izdelana je iz mehkega, elastičnega, koži prijaznega, materiala, ki omogoča otroku brezskrbno gibanje.Plenica se prilega telesu otroka od ro..

14,99€

PREKRIVNE HLAČKE ZA BAMBUSU HIBRID Novo

PREKRIVNE HLAČKE ZA BAMBUSU HIBRID

Prekrivne hlačke za bambusu hibrid so zunanji nepremočljivi del pleničke v katerega lahko vstavimo vložke za bambusu hibrid, maxi vložek ali prefolde.  Praktičnost prekrivnih hlačk je v..

15,99€

KOMPLET VLOŽKOV ZA BAMBUSU HIBRID Novo

KOMPLET VLOŽKOV ZA BAMBUSU HIBRID

Komplet vložkov za plenico Bambusu hibrid je sestavljen iz dveh vložkov. Daljšega oblikovanega vložka in krajšega Maxi vložka. Daljši vložek je sestavljen je iz več plasti bambusovega frotirja. N..

9,49€

PREFOLD BAMBUSU Novo

PREFOLD BAMBUSU

Prefold plenica Bambusu je vnaprej zložena plenica, ki jo lahko uporabite s Snappi sponko skupaj s prekrivnimi hlačkami, kot dodatni vložek v pralni plenici ali kot vložek v Bambusu hibrid.Prefold ple..

8,95€

PREKRIVNE HLAČKE S PRITISKAČI

Prekrivne hlačke se uporabljajo skupaj s pralno plenico Bambusu. Zasnovane so tako, da v celoti prekrijejo pralno plenico iz blaga in preprečujejo iztekanje tekočine.Na voljo v treh velikostih S (3,5 ..

12,95€

MAXI VLOŽEK

MAXI dodatni vložek EcoSu je mehak in zelo vpojen. Uporabimo ga, ko želimo povečati vpojnost pralne plenice EcoSu.Velikost maxi vložka EcoSu je 32x12 cm.Maxi vložek EcoSu je narejen iz več slojev mate..

4,20€

PREKRIVNE HLAČKE Z JEŽKI

Prekrivne hlačke se uporabljajo skupaj s pralno plenico Bambusu. Zasnovane so tako, da v celoti prekrijejo pralno plenico iz blaga in preprečujejo iztekanje tekočine.Na voljo v treh velikostih S (3,5 ..

12,95€

MINI VLOŽEK

MINI dodatni vložek EcoSu je mehak in zelo vpojen. Uporabimo ga, ko želimo povečati vpojnost pralne plenice EcoSu.Velikost mini vložka EcoSu je 30x10 cm.V kombinaciji z dodatnim MAXI vložkom se vpojno..

2,20€

DOLGI VLOŽEK Novo

DOLGI VLOŽEK

Dolgi vložek je mehak in zelo vpojen. Uporabimo ga, ko želimo povečati vpojnost pralnih plenic.Velikost vložka je 60 x 12 cm.Dolgi je narejen iz več slojev materiala.Primeren je za vse pralne plenice...

4,50€

ROBČKI

Robčki Ecosu iz mehkega bambusovega materiala so primerni za brisanje nosa, lica, rokic, ritke ipd. Robčki so na voljo v treh velikostih: 15 cm x 15 cm, 20 cm x 20 cm in 30 cm x 30 cm.Lahko ..

0,95€

MENJAVA ELASTIK Novo

MENJAVA ELASTIK

Menjava elastik na pralni plenici ob nogicah in v pasu.-          Cena je 4,5 € / plenico za obe elastiki ob nogicah.-      ..

4,50€

MENJAVA JEŽKOV Novo

MENJAVA JEŽKOV

Menjava ježkov na pralni plenici.-          Prišitje novih ježkov na pralno plenico ali prekrivne hlačke.-        ..

4,50€

MENJAVA, NAMESTITEV PRITISKAČEV Novo

MENJAVA, NAMESTITEV PRITISKAČEV

Namestitev pritiskačev, ki ne primejo oz. so odpadli na pralno plenico ali prekrivne hlačke.-          Namestitev manjkajočih oz. uničenih pritiskačev.-..

0,40€

ROKAVICA ZA UMIVANJE

Rokavica za umivanje EcoSu je praktična in mehka. Z njo bo umivanje otroka postalo zabavneje.Velikost rokavice EcoSu je 13x20 cm.Rokavica EcoSu ima prišito obešalo za lažje sušenje po uporabi.Tudi po ..

4,20€

DARILNI BON

Darilni bon za spletno trgovino je idealno darilo, ko želite svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje darilo izbere sam! Odločite se za darilni bon EcoSu, ki je lahko pri vas še isti dan.Darilni bo..

10,00€