Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z našimi spletnimi piškotki. Želite izvedeti več o piškotkih?

ŽENSKE - PRALNI VLOŽKI

ŽENSKE - PRALNI VLOŽKI


Prikaži:
Razvrsti po:

MINI DNEVNI VLOŽEK

Dnevni mini vložek je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za vsakdanjo uporabo. Hkrati je alternativa za ž..

4,50€

DNEVNI VLOŽEK S Novo

DNEVNI VLOŽEK S

Dnevni vložek S je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za vsakdanjo uporabo. Hkrati je alternativa za žens..

4,90€

PRALNI VLOŽEK - M

Pralni vložek M je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za ženske, ki imajo težave z glivičnimi infekcijami..

5,30€

PRALNI VLOŽEK - L

Pralni vložek L je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je tanek, vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za ženske, ki imajo težave z glivičnimi infekcijami..

5,70€

PRALNI NOČNI VLOŽEK - XL

Nočni pralni vložek XL je narejen iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. Je zelo vpojen, nepremočljiv in mehak. Primeren za ženske, ki imajo težave z glivičnimi infekc..

6,40€

PRSNE BLAZINICE - 1 PAR

Prsne blazinice so narejene iz mehkega bambusovega notranjega in neprepustnega zunanjega materiala. So tanke, mehke in vpojne.Na voljo v treh velikostih 10, 12 ali 14 cm.V kompletu 2 kom oz. 1 par.Ne ..

3,20€

ROBČKI

Robčki Ecosu iz mehkega bambusovega materiala so primerni za brisanje nosa, lica, rokic, ritke ipd. Robčki so na voljo v treh velikostih: 15 cm x 15 cm, 20 cm x 20 cm in 30 cm x 30 cm.Lahko ..

1,20€

ROKAVICA ZA UMIVANJE

Rokavica za umivanje EcoSu je praktična in mehka. Z njo bo umivanje otroka postalo zabavneje.Velikost rokavice EcoSu je 13x20 cm.Rokavica EcoSu ima prišito obešalo za lažje sušenje po uporabi.Tudi po ..

4,20€

DARILNI BON

Darilni bon za spletno trgovino je idealno darilo, ko želite svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje darilo izbere sam! Odločite se za darilni bon EcoSu, ki je lahko pri vas še isti dan.Darilni bo..

10,00€